Kamstra Tentenverhuur
Dankzij onze jarenlange ervaring die we hebben opgedaan in Twente en omstreken zijn wij vandaag de dag in staat om alle soorten feesttenten snel en vakkundig te leveren!
 

Onze tenten collectie voor verhuur.

Info Aluhallen

Aluhal


De aluhal wordt gebouwd met een zwaardere aluminium constructie als de alutent. De aluhallen hebben zijwanden gemaakt van harde pvc en is deze aluhal voorzien van harde entree deuren. Deze tent wordt uitsluitend geleverd met de cassette vloeren. Deze vloerdelen kunnen een zeer hoge belastingverdragen.
Info alutenten

Alutent


Deze alutent is zoals de naam al doet vermoeden van aluminium gemaakt, wat het geheel een zeer stevige constructie geeft. Deze alutent is ruim inzetbaar op diverse ondergronden, alleen bij gebruik van vloerdelen is verankering niet benodigd.


Info pagodetenten

Pagodetent


Een Pagodetent dankt zijn naam aan de unieke dak constructie, herkenbaar aan een glooiende punt. Een pagodetent heeft een zeer chique uitstraling. Het ontwerp kent zijn basis van de Chinese pagodes welke veel werd gebruikt voor hun tempels. Ondanks de mooie punt is er geen mast in het midden van tent nodig zoals vele wellicht zullen denken. Deze tent is wederom ruim inzetbaar.


Info Partytenten

Partytent


Wij zijn al jarenlang dé specialist in partytent verhuur. Wist u dat een dit type tent zo genoemd wordt omdat deze op zeer simpele wijze is te plaatsen met een frame die men binnen 10 minuten in elkaar kan zetten. 


Info Stretch tenten

Stretch tent


Verschillende types ondergrond en hoogteverschillen vormen geen probleem, ook bieden wij de ideale oplossing als ruimtelijke uitbreiding van bijvoorbeeld horeca, strand en andere locaties. De stretch-tenten hebben een afmeting van 7.5x10m2 en 10x15m2, en zijn op meerdere manieren te plaatsen. Ook kan de stretch-tent in combinatie met vloer worden geleverd.


Info Podiums & Vloeren

Podiums & Vloeren


Een podium wordt gebouwd met een ijzeren balken frame in de hoogtes 70cm of 95cm. Hierop worden vloerdelen geplaatst van 1m x 5m. De podia worden geleverd inclusief een trap en/of een podium rok. Wij kunnen ook een complete podium tent van 50m2 plaatsen.


Een podium tent wordt tevens gebouwd op een ijzeren balken frame op een hoogte van 95cm, echter wordt hier een cassette vloer op gemonteerd. Om het geheel wordt dan een tent op hoogte geplaatst. Deze tent is 4 meter hoog waardoor plaatsing van lichtbalken etc.. prima mogelijk is. Plaatsing is op alle ondergronden mogelijk, omdat er geen verankering benodigd is 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info